Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

søger en xl kvinde

Mand (51) leder efter Kvinde Præstø, Sjælland, Danmark

! ! ! S T I L L I N G S O P S L A G ! ! ! Stillingen har været ledig i knap 3 år Firmaet mangler at få ansat en mand på fuldtid, dog er det svært at vide hvor man kan finde, lige præcis ham som passer til dette firma.
Firmaets navn: "Det evige sammenhold" Firmaets motto: "I nutid og datid - sådan er det altid”
Arbejdsbeskrivelse: Jobbet kan ind i mellem godt være ret krævende, men til gengæld er lønnen rigtig god, du får den højeste løn som overhovedet er muligt, ude på arbejdsmarkedet! Så med ekstra indsatser i hverdagen, kan du jo nok godt få optjent nogle bonuspoint ind i mellem, som så kan blive udbetalt efter behov.
Jobbet er jo som sagt en fuldtids ansættelse, samtidig er det en 7-dags arbejdsuge, med overnatninger ind i mellem. Hver dag i ugen skal du sørge for, at det er en fantastisk dag, både for dig selv, men også for firmaet.
Der tilbydes: En arbejdsplads med en rigtig god atmosfære, respekt og en masse humor, hvilket firmaet også forventer, er gensidigt fra din side.
Firmaet forventer:
•At du er mellem 35 & 60 år. •At du er ude, af tidligere jobs og dermed, er kommet videre. •At du kan arbejde selvstændigt. •At du kan give firmaet komplimenter hvis du kan se/føle, at der er brug for det. •At du accepterer at få komplimenter tilbage, hvis firmaet lige så vel kan se/føle at du også har brug for det. •At du har en uddannelse som du kan bruge til noget. •At du er klar til at få børn, som du vel og mærket skal have med på arbejde. •At du bor på Sjælland, aller helst i nærheden af Østsjælland, da det vil være en fordel for firmaets beliggenhed. •At du har kørekort dog er bil ikke nødvendigvis et must. •At du er en kæmpe dyrelsker, især over for katte. •At du er en kærlig, romantisk, omsorgsfuld og moden mand •At du har styr på dit liv •At du har styr på din økonomi •At du er seriøs omkring din ansættelse
Vigtige informationer: Hvis du ønsker at få en bonuspoint-tabel, efter ansættelsen, må du snakke med firmaet om det, men det plejer ikke at være noget problem, på den måde kan du og firmaet jo også holde styr på, hvor mange bonuspoint du har i sidste ende, når du føler du behov for udbetaling af dem. Mobning i firmaet kan forekomme, dog med et glimt i øjet, også er det oven i købet kærlig mobning.
Kontakt: Er du kvalificeret? Fatter du interesse for ovenstående stilling?
Hvis du mener, du både er kvalificeret og har interesse for denne stilling som vi søger, kan du dermed rette henvendelse til firmaet, blot ved at skrive til firmaet så hurtigt det er muligt, husk dog atvedhæfte dit eget CV, et foto af dig også må du meget gerne skrive en lille besked til slut, hvorfor firmaet lige netop skal vælge dig, frem for en anden, så kigger vi på de forskellige ansøgninger.
!!!!ALLE ANSØGNINGER BLIVER BESVARET!!!!
Besvarelser fra firmaet: Firmaet skal selvfølgelig nok besvare din ansøgning så hurtigt det er muligt, men du må meget gerne have tålmodighed, da firmaet jo ikke bare beslutte sig ud fra små stikord.
Chancer for dig mht. firmaet: Du kan risikere at firmaet muligvis godt vil skrive lidt med dig, frem og tilbage, så skulle der opstå et godt samarbejde, kan du sagtens forvente en fast fuldtidsstilling, dog er der lige en prøveperiode på 3-5 måneder først, herefter vil firmaet i samarbejde med dig, afgøre om det kan komme til at køre rundt, mht. din arbejdsmorale, kemi mellem firmaet og dig, og ikke mindst din mødestabilitet, derefter kan firmaet snakke med dig om fremtidsplanerne, både for dig og for firmaet, også kan I sammen finde ud af om det er dér du skal/vil arbejde, resten af dit liv.
Firmaets håb om dig: Firmaet har, som vi håber at du forventer, et par aktier fra de tidligere ansættelser, som blot kun bringer overskud og glæde til den ny-ansatte i firmaet. Samtidig med det, håber firmaet på at du er meget seriøs omkring dette arbejde, så firmaet ikke går konkurs og dermed må lukke ned, dvs. INTET arbejde ved siden af dette, det er jo trods alt en 7-dages arbejdsuge med overnatninger ind i mellem.
Vi håber at høre fra dig, hurtigst muligt!
Med venlig hilsen:
-Det evige sammenhold- I nutid og datid - sådan er det altid –

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilmeld dig gratis nu

Udseende

EtnicitetKaukasisk / Hvid
KropsbygningI god form
Højde178 cm
ØjenfarveBlå
HårfarveNøddebrun
KropsudsmykningIngen
SundhedIngen problemer

Situation

CivilstatusSingle
Har børnIngen børn
BoligsituationAlt er roligt
BoformMed kæledyr
Villig til at flytteMåske
Har kæledyrHund
Har bilNej

Uddannelse

UddannelseAndet
SpecialeAndet
BeskæftigelsesstatusFuldtid
Årlig indkomst150.000DKK - 250.000DKK
Min stillingsosu hjælper

Sjov

TV-præferencerDokumentarfilm, Dramaer, Komedier, Film
Filmtyper jeg kan lideAktion, Science fiction, Komedier, Romantik, Drama, Dokumentarfilm, Familie, Animation, Gyser, Thriller, Film, "Voksen"
Foretrukne musikgenre:Rock, Elektronisk, Pop
YndlingsboggenreNyheder
HobbierSport, Læsning, Madlavning

Personlighed

RygerRyger regelmæssigt (5-10 om dagen)
DrikkerDrikker til fester
Social adfærdVenlige
Sans for humorVenlige
Det er sjovt atShoppe, Være hjemme, Prøve nye ting, Slappe af, Læse en bog , Se TV, Tage til koncert, Gå på museum

Visninger

ReligionIngen

Sport

Jeg kan lideCykling, Billiard/Pool, Svømning og Dykning
Jeg kan godt lide at seCykling, Svømning og Dykning